Koren

Cantorij

De cantorij is in 1990 opgericht en verzorgt sinds dien de maandelijkse Vespers en zingt daarnaast soms in kerkdiensten. Momenteel bestaat dit kleinkoor uit 4 sopranen, 5 alten, 4 tenoren en 3 bassen en staat onder leiding van Connie Kriek. Contactpersoon: Riek Frans, tel. 0226-393226.

Enjoy

Enjoy is een klein maar enthousiast koortje met ongeveer 20 leden. Op verzoek verzorgen wij de muzikale invulling tijdens vieringen in kerk, verzorging-of ziekenhuis. Ons repertoire is wisselend en gevarieerd; Opwekking, Taizé en (geestelijk)populaire liederen. Het koor wordt bijgestaan door gitaar en trekzak. Onze dirigent/pianist is René Sytsma en onze repetities vinden plaats in de Protestantse kerk Dirkshorn, elke tweede en vierde dinsdag van de maand om 19.45 uur.
Contactpersoon: Elma Sytsma, 0224-720165.

Interkerkelijke zanggroep “The Young Spirit Singers”

Het koor verleent medewerking aan verschillende kerkdiensten. Daarvoor vinden de repetities plaats op iedere woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in ’t Centrum te Stroet. Wil jij ook meezingen met het beste en leukste gospelkoor van Noord-Holland? En ben je tussen de 15 en 55 jaar? Schroom niet en bezoek vrijblijvend een repetitie! Dirigent: Chris de Kroon. Website: www.tyss.nl