Kerkdienstenrooster

Nu Nederland in Lockdown is zijn de kerkdiensten niet toegankelijk voor bezoekers.  Hoewel een bezoekersaantal van 30 personen is toegestaan, zijn wij als kerk ook onderdeel van de samenleving en willen we onze verantwoordelijkheid daarin nemen. Als gemeente hebben we samenwerking gezocht met onze zustergemeentes in Sint Pancras, Winkel en Broek op Langedijk; zij hebben de mogelijkheid tot uitzending van beeld en geluid. 

Zondag 28 februari 10.00 uur, Lucaskerk Winkel

Voorganger: ds. Jan Andries de Boer          www.lucaskerkwinkel.nl 

Zondag 7 maart 10.00 uur, Protestantse Gemeente Harenkarspel

Voorganger: ds. André Wingelaar                www.pknwh.nl

Zondag 14 maart 10.00 uur, de Regenboog Sint Pancras

Voorganger: ds. John Bijman                       www.pgsp.nl  .

Zondag 21 maart 10.00 uur, Lucaskerk Winkel

Voorganger: ds. Jan Andries de Boer          www.lucaskerkwinkel.nl 

Zondag 28 maart 10.00 uur, Trefpuntkerk Broek op Langedijk

Voorganger: ds. Jolien van Zenderen          www.pknwh.nl 

 

 

Graag verwijzen we u ook naar de site van “Kerkdienstgemist” waar u naar Sint Pancras kunt zoeken (ook voor de uitzendingen van Broek op Langedijk en Winkel): https://kerkdienstgemist.nl en naar “Kerkomroep” waar u naar Broek op Langedijk – PKN Trefpuntkerk kunt zoeken: https://www.kerkomroep.nl/#/

 

Iedere eerste en tweede zondag van de maand kerken we in de kerk in Dirkshorn: Raadhuisstraat 5 Dirkshorn. Iedere derde, vierde en vijfde zondag van de maand kerken we in de kerk in Warmenhuizen: Dorpsstraat 93 Warmenhuizen. Diensten beginnen standaard om 10 uur en na afloop drinken we nog een kopje koffie of thee. U bent van harte welkom!