Predikant van de Gereformeerde Kerk Dirkshorn

DS. YVONNE VAN BENTHEM-DE RIDDER

yonnevanbenthem

Ik ben Yvonne van Benthem. Al een paar jaar mag ik mij de predikant van deze mooie gemeente noemen. In 2012 ben ik hier begonnen met werken en woon ik met mijn man Arjan in Dirkshorn. Het bevalt ons hier erg goed.

Ik ben voor 60% aan deze gemeente verbonden. Ik hou me vooral bezig met jeugdwerk, erediensten en het pastoraat. De overige 40% is op andere manieren ingevuld. Zo ben ik jongerenwerker geweest bij de PG Lelystad.

 

Naast het werk vermaak ik mij met lezen, muziek maken en ben ik graag in de natuur. In de winter doet een film kijken het ook erg goed. Ook zoeken we graag familie en vrienden op.

 

Het mooiste aan het predikantschap vind ik de verbondenheid met God en mensen. Op allerlei manieren en in allerlei facetten van het leven mag ik met mensen God ontdekken in hun leven. En dan maakt het niet uit of je jong of oud bent. Mensen zien groeien in vertrouwen op God en zelf ook weer van hen leren. Dat vind ik mooi om te zien.

 

Bereikbaarheid:
Werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag.
Als u telefonisch contact wil met de voorganger, kunt contact opnemen met de contactpersoon van uw wijk of een van de kerkenraadsleden.
De predikant belt u hierna zo spoedig mogelijk terug.
Per mail: dsyvonnevanbenthem@gmail.com